Individuel terapi

Individuel terapi i Aarhus C

Book tid på tlf. 4037 8982
I individuel terapi hos mig bliver du mødt med kærligt nærvær, interesse og empati.
Jeg er god til at læse dig og lytte til ordene du siger, men også til de underliggende budskaber du formidler. Jeg kan skabe plads til alle de følelser, du rummer, mens du fortæller om dig selv, og vil spørge ind til de områder, som berører dig.

”Hvorfor hjælper det at tale med en anden om det, der er svært og problematisk? – Det løser jo ikke problemet, og desuden er det smertefuldt at tale om?”
Det hjælper at tale med en professionel terapeut fordi hun/han kan lytte og sortere og svare på en anden måde end dine venner og veninder eller forældre.

Individuel terapi ved psykoterapeut Ina Eskildsen

Det hjælper også, fordi det faktisk er godt, at du fortæller om, hvad der er svært, eller er en kilde til smerte, aflukning, vrede eller nedtrykthed. Det er nemlig ofte gennem vores følelser, at vi genfinder os selv, vores sandhed og styrke, og når du hos mig guides ind i følelserne, guider jeg dig også gennem de vanskelige passager, til du når et dybere eller klarere sted at føle problemet fra.
De vanskelige passager er de steder, hvor man selv ender i tungsind, tankemylder, opgivelse, lukkethed og venter på, at det går over.
Jeg støtter dig med at blive ærlig om dig selv, holde dig nysgerrig og undersøgende frem for fordømmende omkring dig selv.
Mange af mine klienter udtrykker i slutningen af terapien, at de føler sig lettede, lidt trætte på den gode måde og har mere mod og energi på sagen.

Jeg har en del forskellige redskaber og metoder, som jeg tager i brug alt efter hvad jeg føler, vil være lige den rigtige måde for dig at arbejde med dig selv på.
Jeg chekker også meget ind på, hvordan du har det i kroppen, når vi taler sammen, og mærker qua min træning, hvilke resurser og kvaliteter du besidder, og hvordan du behandler dig selv. Jeg vil ofte give dig praktiske opgaver i sessionen eller som hjemmearbejde, således at du hurtigt vil mærke effekt af terapien.
I offer my sessions in English if you do not speak Danish.

Kontakt mig på inaeskildsen@icloud.com eller tlf. 4037 8982 for en uforpligtende samtale.

”Ordet ’terapi’ er oldgræsk og betyder “at drage omsorg, tjene ærbødigt, vise opmærksomhed og behandle“.
Det er smukt dækkende for min grundholdning til terapeutens position.”


Zandra
Hos Ina fandt jeg følgeskab på rejsen gennem mit indre landskab. Hun er ved min side, når jeg bevæger mig gennem de mørke grotter hvor jeg ikke tør gå alene. Låner mig mod og styrke til at se og kæmpe mod det der findes i mine skygger, og er mit værn når kampene bliver for overvældende. Sammen fejrer vi det og planter flag når jeg genvinder land! Ina er min varme, empatiske og stærke guide på mit livs vigtigste rejse (rejsen hjem til mig selv) og for det jeg er dybt taknemmelig!

Tro din længsel mere
end din fortvivlelse.

Individuel terapi i Aarhus C